Tuulilasivakuutus, mihin menen vaihtamaan?

Kuulemme asiaan liittyen monia kysymyksiä. Moni kysymys koskee vakuutusyhtiöiden ohjaamista paikkaan mihin asiakas ei haluaisi mennä vaihtamaan lasiaan.

Paikka saattaa olla väärään suuntaan, kun työmatka. Paikka voi olla asiakkaalle tuntematon.

Meille esitetyt kysymykset kuuluvat usein tyyliin: Minulla on tuulilasivakuutus, saanko tulla teille, vaikka vakuutusyhtiöni ohjaa muualle?

Vastaus tähän on, saat tuoda autosi meille tai viedä sen haluamaasi paikkaan. Vakuutusyhtiö voi suositella omia asentamoita, mutta ei saa päättää paikkaa puolestasi. Ohjaaminen saattaa olla hyvinkin agressiivista, mutta ohjeistusta ei tarvitse ottaa tosissaan. Vakuutusyhtiöiden vaihtopaikat vaihtelevat sopimusten mukaan, kuka milloinkin tekee parhaan tarjouksen. Tämä ei aina takaa sitä parasta vaihtopaikkaa.

Sopimusten taustalla on myös usein ahkeraa lobbaamista ja hyviä suhteita. Tämä sulkee usein pois monia todella hyviä lasinvaihto yrityksiä vakuutusyhtiöiden listoilta. Jokaisella pienyrittäjällä kun ei ole resursseja eikä suhteita kiertää työkseen tarjoamassa yritystään vakuutusyhtiöiden listoille.

Kun kohdallesi sattuu lasivahinko ja etsit sopivaa korjaamoa. Muista, että saat itse tehdä päätöksen vaihtopaikasta. Tämä oikeus sinulla on.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Related Post

%d bloggaajaa tykkää tästä: