Miltä kuulostaa täysin ilmainen auton tarkistus?

Olemme päättäneet peukaloiden pyörittämisen sijaan käyttää viikon yleisen liikenneturvallisuuden hyväksi.

Maailmalla riehuva koronavirus ymmärrettävästi hiljentää liikehdintää joka paikassa, niin myös meillä. Jottei pelkkää negatiivista, niin käytetään tilanne hyväksi ja katsotaan, että kalusto on valmiina kohtaamaan kevään ja kesän.

Jos siis autossasi tai sen kunnossa huolestuttaa joku asia. Tuo se meille tarkastettavaksi 16-20.3.2020. Käymme läpi perus turvallisuuteen vaikuttavat asiat:

jarrut/ alustan

nesteet/ moniurahihnan kunnon

jousituksen ja iskunvaimennuksen

tuulilasin

Käynti on sinulle täysin maksuton. Jos jotain korjattavaa löytyy, saat siitä mukaasi erillisen tarjouksen.

Viikon tarkistus kapasiteettimme on +100 autoa, joten ajanvaraus kannattaa tehdä nopeasti. Ajanvaraustapoja löytyy useita, soitto, viesti, sähköposti, sähköinen kalenteri jne, yhteystietomme löytyy tästä.

(Tarjous koskee normaalikokoisia henkilöautoja ja 1kpl per yksityistalous. Teemme tarkistuksia veloituksetta vain 16-20.3.2020 ja määrän mitä pystymme. Tarjous ei koske listassa mainitsemattomien vikojen etsintää)

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Related Post

Lokakuun TarjouslasiLokakuun Tarjouslasi

Lokakuuksi synttäritarjouksiemme ohella myös VW Golf henkilöautoihin lasinvaihdot edullisesti. Tarjous koskee VW Golf 2008-2012 vuosimallin 3- ovisia malleja. Hinnat: Peruslasi ilman sadetunnistinta asennettuna 180€ Lasi sadetunnistimella asennettuna 199€ Tarjous voimassa

%d bloggaajaa tykkää tästä: