Tuulilasit ja huollot ammattitaidolla nopeasti

Tuulilasin vaihto onnistuu Vantaan tuulilasipisteessä tavallisesti yhdessä päivässä, jos työn varaa heti aamusta. Nopeus onkin ammattitaidon rinnalla yrityksen arvostettu vahvuus. Myös pitkä aukioloaika saa asiakkailta kiitosta.

Tuulilasien korjauksista ja vaihdoista kohta kymmenen vuotta sitten alkanut yritystoiminta käsittää nyt myös kaikki henkilö- ja pakettiautojen tavallisimmat huollot.

Laadusta ja nopeudesta vastaavat yrityksessä itse työskentelevät omistajat Valtteri Varmola ja Samppa Granlund. Yrityksen tiloissa on kolme nosturipaikkaa ja kaikki tarvittavat erikoistyökalut. Tuulilasitöitä tehdään hallissa kaikenkokoisille autoille, työmailla myös isoille nostureille.

Vakuutusyhtiöiden hyväksymä

Vantaan tuulilasipiste on kaikkien vakuutusyhtiöiden hyväksymä tuulilasikorjaamo. Siellä käytetään vain alkuperäisiä laseja.

– Autoilijan on hyvä muistaa, että mikäli hänellä on tuulilasivakuutus, lasin paikkaus on täysin maksutonta eikä vaikuta bonuksiin. Kiveniskemä kannattaa paikata mahdollisimman nopeasti, ettei vahinko ehdi suurenemaan. Teemme sen odottaessa ilman ajanvarausta, lupaa Valtteri Varmola.

Usein vaurioituneen tai kuluneen tuulilasin vaihto yhdistetään määräaikaishuoltoon tai öljynvaihtoon. Näin autoilija selviää kaikesta yhdellä korjaamokäynnillä.

Tuulilasipiste on avoinna: ma–to klo 8–18, pe klo 8–16, la ja iltaisin sopimuksen mukaan.

Yhteystiedot

Vantaan tuulilasipiste/AD Petikko
Riihimiehentie 4
01720 Vantaa
Puh. 050 538 4011, 050 538 4012
info@tuulilasipiste.fi
www.tuulilasipiste.fi

Lähde: Yinfo

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Related Post

%d bloggaajaa tykkää tästä: