Tärkeä tiedote ilmastointihuolloista!

Huoltamot tietävät tämän asian, mutta tiesitkö sinä ilmastointihuollon hinnoista.

Ilmastointiaineen hinnasta on tullut eräänlainen villilänsi. Huhtikuussa täyttöaine pullo maksoi xxx€. Toukokuussa samat pullot maksoivat alkukuusta 3 kertaa enemmän ja nyt loppukuusta 5 kertaa enemmän. Kesäkuun täyttöpullot tulevat maksamaan huoltamoille 10 kertaa huhtikuuta enemmän.

Tähän hinnannousuun on ollut pakko jokaisen huoltamon reagoida nopeasti ja ilmastointihuollon hintoja on erittäin hankala määrittää nykypäivänä tai hinnoitella kiinteästi, joten hinnat elävät reilusti ja suunta on ainoastaan ylöspäin.

Mistä tämä kaikki johtuu?

Eu tukee X määrän ilmastointiainetta Eu alueelle. Viimekesän jättihelteet Euroopassa saivat aikaan sen, että tuettua ainetta käytettiin reilusti ja se loppui. Tänä vuonna Suomeen ei juuri tuettua ainetta tullut ja jokainen täyttöpullo maksaa vähintään tuplana verraten edelliseen.

Nyt jos koska kannattaa toimia ilmastointihuollon kanssa nopeasti, huoltohintaa kun on täysin mahdoton sanoa mitä se on kahden viikon, saatikka kuukauden päästä.

Tämänhetkinen hintatasomme on perushuolto 89€, sis 200g täyttöainetta, jos joudumme lisäämään, jokainen 100 gramman lisä maksaa nyt 10€. Varaston huvetessa joudumme nostamaan hintaa reilusti, mikä on valitettavaa, mutta pakollista.

Ajanvaraukset: 0505384011 tai 0505384012

Hyvää kesän alkua kaikille

VTP-group OY

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Related Post

%d bloggaajaa tykkää tästä: